Zeer slechte klantenervaring – weigering om onze bestelling te geven ondanks bevestigde betaling
We waren op vakantie met de familie en besloten om bij Domino’s te eten. We hebben onze bestelling via de zuil geplaatst en betaald met een bankkaart. De betaling werd bevestigd door onze bank (bewijs op onze telefoon). Toch zei de medewerker dat er in hun systeem geen betaling zichtbaar was en weigerde hij om onze pizza’s mee te geven, ondanks het bewijs dat we konden tonen.
Na overleg vroeg de manager ons om nog een tweede keer te betalen, met de belofte dat we de eerste betaling later konden terugvragen. We gingen akkoord en probeerden opnieuw te betalen, terwijl de medewerker toekeek. Maar ook deze betaling werd niet verwerkt – een technisch probleem aan hun kant.
Desondanks weigerden ze ons nog steeds onze pizza’s te geven. De manager was onvriendelijk en allesbehalve behulpzaam, terwijl wij niets fout hadden gedaan. Uiteindelijk hebben we de politie moeten bellen om de situatie op te helderen. De agenten bevestigden dat beide betalingen rond middernacht zichtbaar zouden worden.
Maar eerlijk gezegd: moet je nu echt de politie bellen… voor pizza’s? Dit is totaal onaanvaardbaar voor een keten als Domino’s. Geen commercieel gebaar, geen begrip, een rampzalige aanpak van de situatie. We zijn erg teleurgesteld.
0/5