Lire tous les avis Camping la Barque Camping la Barque
AVIS AUTHENTIFIÉ
Avis sollicité par Custplace

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping la Barque.

Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.

Camping la Barque

We waren met 5 man in een caravan voor 8 personen. In eerste instantie twijfelde we erg over de camping naar aanleiding van de commentaren. Echter klopten deze voor ons verblijf niet geheel. We hadden niet veel last van de weg die werd namelijk overstemt door de cicaden in de bomen. we konden ook gebruik maken van de camping naast ons en daar was een kleine winkel dus handig alleen konden we daar geen gebruik maken van het zwembad. Daar moet ik wel erkennen dat daar aan 1 kant een sterke geur hing vanwege de zuiverings- installatie denk ik. maar aan de andere kant hadden we er geen last van. Wat we wel jammer vonden is dat de Camping eigenlijk te ver van Zee ligt om even naar zee te gaan was je een 15 minuten met de auto onderweg en daar is alles betaald parkeren. De shuttle van de camping hebben we niet gezien in het voorseizoen. Ook de indeling van de caravan was ok maar de keuken kan beter ingericht worden je stond elkaar in de weg. Weinig plek voor bagage op de slaapkamer. Daarnaast staan de 8 persoons huisjes erg dicht op elkaar. nu hadden wij weinig last van buren maar als de camping vol is is dat een ander verhaal.

Par Richard il y a 4 mois
Expérience prouvée le 19/07/2025

Cet avis intitulé « We waren met 5 man in een caravan voor 8 personen. In eerste instantie twijfelde we erg over de camp » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.