Lire tous les avis Camping Sandaya Aloha Camping Sandaya Aloha
AVIS AUTHENTIFIÉ
Avis sollicité par Custplace

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Aloha.

Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.

Camping Sandaya Aloha

Ligging van de camping is echt perfect! Direct aan de zee en een leuk zwembad. We waren al zeker 7 keer eerder op deze camping geweest toen het nog een Yelloh camping was. Helaas hadden we een ontzettend kleine plaats (94)voor een kleine caravan met voortent, bijzettentje én auto (mag eigenlijk geen campingplaats heten m.i.), en was er niet eens een watertappunt in ons straatje. Het toiletgebouw werd goed schoongemaakt, maar er waren veel technische problemen, waardoor 2 van onze 3 weken er 2 van de 5 toiletten volledig afgesloten waren, het er naar riool rook en water in de douche niet of slecht weg liep. Wat ook opviel was dat de camping altijd super mooi onderhouden werd, maar het nu vol stond met onkruid ook in de borders. Verder zijn er te weinig schaduwplaatsen bij het zwembad, maar dit is altijd al zo geweest. Ook misten we verlichting in de speeltuin. Deze is tot 23.00u open, maar
zodra het donker is kun je hier niets meer zien. Alle animatie is volledig in het Frans. Voor ons geen probleem want onze kids maken hier meestal toch geen gebruik van. Personeel in de winkel is echt super vriendelijk!!

Par Jilca il y a 1 an
Expérience prouvée le 14/08/2024

Cet avis intitulé « Ligging van de camping is echt perfect! Direct aan de zee en een leuk zwembad. We waren al zeker 7 k » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.