Lire tous les avis Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage
AVIS AUTHENTIFIÉ
Avis sollicité par Custplace

Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Prima verblijf waarbij helaas de gekozen verblijfsplek (2 rijen achter het zwembad)totaal niet voldeed, ivm zeer harde muziek met de enorme bass die er bij de animatie voor zorgde dat de kinderen (2 en 5)niet konden slapen en lagen te stuiteren in de bedden ( vanaf een uur of 9 tot half 12) en wij op de veranda geen gesprek konden voeren omdat alle muziek op standje festival stond. Alles stond te trillen. Eerste avond via mail aangegeven hierop volgde geen reactie, maar hadden we het idee dat de muziek iets minder was de 2e avond, volgende avond weer terug bij af. Volgende ochtend naar de receptie gegaan, deze gaven aan niets te kunnen betekenen omdat alles vol was in onze prijsklasse, maar ze gingen kijken wat ze konden regelen. Later teruggebeld dat we of naar caravan aan de hoofdweg rand van de camping konden (78,- bijbetaling) of naar premium drie rijen achter het podium van de animatie (500,- + bijbetaling) Gekozen voor de caravan langs de hoofdweg en uiteindelijk na lang overleggen niet de (78,-, wat de schoonmaakkosten waren) hoeven betalen. Deze hebben wij eerder in de reservering al betaald. Omdat ruim 500 euro bijbetalen op ruim 2500 euro belachelijk is. Qua plek op de camping dus achteruit gegaan. Uiteindelijk was het restant van de vakantie voor de rest ok, maar niet zoals wij die voor ogen hadden. Wij zaten door deze nodige verplaatsing bij al de voorzieningen op de camping ver uit de buurt.

Par Dominic il y a 2 ans
Expérience prouvée le 28/07/2023

Cet avis intitulé « Prima verblijf waarbij helaas de gekozen verblijfsplek (2 rijen achter het zwembad)totaal niet volde » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.