Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Château des Marais Muides Sur Loire.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Fijne camping maar wel met een aantal verbeterpunten
Accommodatie
De afwerking van onze accommodatie viel tegen. De caravan stond scheef, hierdoor gingen ramen en deuren niet of heel slecht open en dicht. Voor een aantal ramen en deuren hebben wij een melding gemaakt en dit is toen verholpen. Helaas was de reparatie slechts van korte duur. Een paar dagen later ging 1 van de ramen weer net zo slecht open en dicht als toen we aankwamen. De kwaliteit van het keukenblok was matig. Kastjes sloten niet goed of scheef. De inventaris van de keuken (vooral de pannen) was matig. De vlonder voor de caravan was ook scheef en verzakt. (caravan R7)
De schoonmaak van de caravan was goed. Complimenten daarvoor.
Zwembad
De afwerking en het onderhoud van het zwembad viel tegen. Vieze en vergeelde randen bij onder meer de stroomversnelling en glijbanen. De trap naar de glijbanen toe kan zeker beter wat veiligheid en afwerking betreft.
De glijbanen zelf zagen er aan de buitenzijde ook niet schoon uit. Hierdoor oogt het geheel onverzorgd. Dat is zonde en onnodig. Netheid en hygiëne van de wc bij het zwembad was slecht.
Verder zou het wenselijk zijn als er meer stoelen en parasols bij het zwembad terras worden geplaatst.
Midgetgolf
De kwaliteit van de baan is slecht. Veel holes zijn zo scheef (verzakt) of deels afgebrokkeld dat je er niet goed op kunt spelen.
Animatie
Het van tevoren moeten aanmelden (via app) voordat je kind kan meedoen aan een knutselactiviteit zou niet nodig moeten zijn. Wij liepen binnen bij de kidsclub en op de vraag of onze dochter mee kon doen kregen we te horen dat dit niet kon. Er was echter nog voldoende tijd om iets te maken en er was ruimte om plaats te nemen. Onze dochter was erg teleurgesteld dat ze niet mocht meedoen. Verder viel het taalniveau tegen. Bij een andere activiteit (spelletjesochtend) was het zelfs zo dat ons buurmeisje (5 jaar oud, Nederlands) alleen door Franstaligen werd begeleid.
Op een camping waar je veel buitenlandse nationaliteiten ontvangt, zoals Nederlanders, Duitsers, Belgen en Engelsen is een goede beheersing van de Engelse taal een must.
Locatie
In het dorp een goede bakker (op loopafstand van de camping).
2 grote supermarkten in Mer (Super U en Lidl)
Prima omgeving om te fietsen en uitstapjes te doen naar de vele kastelen in de omgeving.
De algehele indruk van de camping is goed. Lekkere plaatsen onder de bomen. Verhuur fietsen en skelters, tennisbaan, midgetgolf, mini supermarkt, vriendelijk personeel. De caravan is de prijs echter niet waard.