Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Château des Marais Muides Sur Loire.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Heerlijke vakantie!
Heerlijke vakantie gehad op deze nette camping met vriendelijk personeel. Het personeel is heel vriendelijk zowel in de receptie als in het restaurant en bij de ijs verkoop. Het zegt ook netjes gedag als je over de camping heen loopt! Complimenten! Het chalet was netjes en schoon. Bedden lagen goed! Een kleine opmerking, wij miste een snijplank. En het enige nadeel vonden wij dat het ‘s nachts heel warm kan worden in het chalet. Misschien zouden horren een optie zijn. Maar dat is misschien ook niet te verwachten voor deze prijs. Wij waren een beetje huiverig na het lezen van sommige slechte reviews, maar ons is het goed bevallen. Mooi zwembad waar onze kinderen zich heel wat uurtjes hebben vermaakt. In de omgeving genoeg te doen. Blois is de moeite waard, en ook het kasteel van chambord is vlakbij en indrukwekkend om te zien. Kortom aanrader!