Lire tous les avis Camping Sandaya Château des Marais Muides Sur Loire Camping Sandaya Château des Marais Muides Sur Loire
AVIS AUTHENTIFIÉ
Avis sollicité par Custplace

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Château des Marais Muides Sur Loire.

Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.

Camping Sandaya Château des Marais Muides Sur Loire

We hebben prima dagen gehad op Chateau de Marais.
Mooie grote plek. Hierover later. Goed sanitair.
Rond 5 juni heb ik een mail verstuurd om te vragen of er voldoende plek was. We waren van plan om 10 juni te komen voor 5 nachten.
Donderdagavond werd ik gebeld met de mededeling dat het erg druk was op de camping en of we wilden reserveren.
Maar dat kon inmiddels niet meer op de ACSI kortings plekken. De standaard plekken. Die zaten allemaal vol.
We konden een plek met privé sanitair krijgen voor 36 euro per nacht. Maar liefst 15 euro duurder. Dit hebben we gedaan omdat wij die dagen samen wilden komen met vrienden. Zij hadden al een reservering.
Aangekomen op zaterdag 10 juni kregen we echter een grote plek maar zonder privé sanitair. Dus ik informeerde naar wat de prijs dan zou worden. Dit bleef gelijk, werd me medegedeeld. Vreemd vonden we dat. Heel vreemd. Ook omdat er NERGENS, maar dan ook nergens een prijslijst van de kampeerplaatsen te vinden is. Niet op internet, op de website, niet in de receptie, niet in een informatiefolder, nergens dus.
Dit hebben we in 45 jaar dat we kamperen, nog nooit meegemaakt en eerlijk gezegd vind ik het ook heel dubieus overkomen. Ik vroeg het ook aan een medewerker?dus als het niet druk is, kunnen jullie de prijs ook meteen naar beneden aanpassen. Daar kwam geen ja maar ook geen nee antwoord op.
Ik vind het eerlijk gezegd geen blijk van vertrouwen geven.
Overigens waren er bij de standaardplekken waarvoor de ACSI prijs geldt, wel plekken vrij.
Ook heel vreemd.
Voor ons dus om deze reden zeker geen Sandaya meer. Ik wil gewoon prijzen kunnen zien.

Par Laurence il y a 2 ans
Expérience prouvée le 21/06/2023

Cet avis intitulé « We hebben prima dagen gehad op Chateau de Marais. Mooie grote plek. Hierover later. Goed sanitair. R » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.