Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Cypsela Resort Pals.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Het verblijf was prima, zelfs bijgeboekt. pitch met prive sanitair was fijn
Het verblijf was fijn we hebben zelfs bijgeboekt. wel vond ik het savonds af en toe luidruchtig door Fransen na 0:00 uur maar dat kwam ook omdat we op A97 zaten premium pitch. dat is naast het toilet gebouw. mensen van receptie waren heel meedenkend en hebben andere boekingen verschoven zodat wij 2 dagen konden bijboeken. De bus service naar het strand is top vooral voor tiener kids. Winkel op de camping en uitgebreid. veel producten zoals wijn (Enate chardonnay, Bornos verdejo) waren zelfs goedkoper dan bij andere supermarkten. Gekoelde drankjes, water en blikjes in winkel ideaal om mee te nemen naar het strand was spotgoedkoop. bakker goed, wel een rij maar duurde niet lang in de ochtend. Restaurant eten op camping is wat duurder maar wel goed. Zwembad vond ik het minste, erg strenge badmeesters, veel te druk, en handdoekje leggen is verschrikkelijk daar moet een boete op komen.