Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Cypsela Resort Pals.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Kwaliteit Cypsela gaat sterk achteruit sinds het Sandaya is
In 1972 ben ik voor het eerst op Cypsela gekomen, en sinds die tijd nog 33 x, waarvan vanaf 2010 bijna ieder jaar. Je kunt dus wel stellen dat ik de camping fantastisch vind, het is mijn 2e thuis. Wat me wel heel erg is opgevallen, is dat het (sinds het Sandaya is) sterk in kwaliteit achteruit gegaan is. Er is veel meer geld uitgegeven aan mobil homes en vaste vakantie verblijven dan aan het camping gedeelte. Even een kleine opsomming van wat me de laatste jaren is opgevallen: * Het eerste toiletgebouw is schandalig, hier is al jaren niets meer aan gedaan. Toevallig is er afgelopen jaar over de gigantische schimmelplekken op het plafond en de deurposten heen geschilderd, zonder het eerst te repareren. De schimmel zit in alle douches op de grond en op de wanden. De douches zijn ontzettend verouderd, zijn te laag en vele zijn ook kapot. Het water, dat uit de douche komt, verandert regelmatig van temperatuur, eerst krijg je het niet warm, dan wordt het opeens super heet en brand je je bijna, dan weer heel koud, en dat alles zonder aan de knoppen te draaien. Hetzelfde geldt voor de toiletten. Al jaren wordt er niets meer gerepareerd. Als er een bril los zit, blijft die los zitten. En er staan nergens bordjes met waar de douches of wc