Avis sollicité par Custplace
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Wij zijn heel tevreden over de faciliteiten doch 2 werkpuntjes De hygiëne in de douchekamer was ond
Wij zijn heel tevreden over de faciliteiten doch 2 werkpuntjes
De hygiëne in de douchekamer was ondermaats (haren en vlekken op de toiletbril, douche wand en spiegel niet gekuist) maar nog erger de bediening in het restaurant. Onze bedoel was om dagelijks (7x te gaan eten) maar na de eerste keer hebben we besloten om elders te eten. Aperitief krijg je na voorgerecht, eten krijg je eerste en nadat je 3x bestek vraagt moet je maar zelf van een andere tafel nemen, bij het bedienen viel het potje saus (potje werd niet vervangen en opkuis met vuile vod terwijl je verder mag eten op vuil tafelkleed zonder excuses) d brengen ze wijn ? maar over heeft geen kurkentrekker (heeft 15 min geduurd vooral hij terug kwam) water hebben we na herhaaldelijk vragen nooit gekregen maw het was een ware ramp! De hamburgers van onze buren waren nog rauw (volgens ober is dit normaal in Frankrijk)