Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya La Nublière Doussard.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
De campimg is wat ons betreft geen 4 sterren waard, het om Nkruid groeit weelderig rond en is sommig
De campimg is wat ons betreft geen 4 sterren waard, het om
Nkruid groeit weelderig rond en is sommige plaatsen bijna 50cm hoog, het gras aan de huisjes wordt op een bepaald moment gemaaid en er wordt gezegd we komen morgen terug, we hebben in de laatste 5 dagen niemand meer gezien, een deel is gemaaid het andere deel staat een halve meter hoog.
Bij aankomst krijgen we te horen dat het huisje nog niet klaar is, we mogen er volgens de website om 16.00 uur op, het was bijna 16.45, als men 850km rijd dan verwacht je wel om 16.00 uur het huisje te mogen betreden.
Op verschillende dagen wouden wij iets gaan drinken in de bar/ijssalon, op de 14 dagen hebben wij het maar 2 maal open geweten, spijtig want zo is het geen 4 sterren waard.
Onze volgende vakantie zal niet meer bijna San Dia zijn want dit is zeker in de staat waarin het zich nu bevindt geen 4 sterren waard.
De huisjes op zich waren een pluspunt, ruim en verzorgd, doe nog iets aan die vervelende relax stoelen want als je in zit raak je bijna niet meer uit je zit te laag bij de grond.
Voor de rest was de campimg rustig en goed om te vertoeven,.