Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya La Nublière Doussard.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
heerlijk verblijf op een mooi park. wel te druk naar onze zin. veel fouten bij aankomst die gelukkig snel hersteld werden. verkeerde huis, geen opgemaakte bedden. te weinig inventaris, oud voedsel in de kasten en geen koffiezetapparaat. heerlijk zwemmen in het meer en veel te zien en te doen in de omgeving. een rondje fietsen om het meer is een absolute aanrader: zwemkleding aan want er is volop zwemgelegenheid ondereg. mooie kloven, watervallen en grotten in de buurt.
Grotte Et Cascade de Seythenex zijn leuk om te bezoeken. tip: snelwegen en tolwegen uitschakelen in de navigatie dan kom je langs leuke wegen en zie je onderweg veel meer!!
het grootste nadeel vonden wij het volledige gebrek aan controle op het dragen van de bandjes op het strand. teveel mensen van buitenaf!! en soms 3kwart van het strand in gebruik door parapenters