Lire tous les avis Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles
AVIS AUTHENTIFIÉ
Avis sollicité par Custplace

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles.

Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Fijne camping maar minder dan voorheen

Wij zitten voor de derde keer op la roubine. Wij hebben drie weken in een comfort caravan gestaan op een heerlijke plek. Super fijn dat vorig jaar deze terrassen zijn vergroot! Na de overname van Sandaya zijn er wel veel veranderingen die niet allemaal positief zijn. Maar de kleine overzichtelijke camping en de rivier zijn voor ons de reden om hier toch weer terug te komen. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam! En het onderhoud blijft heel goed geregeld. Van snoeien, tot aanvullen van zand op het strandje. Ze werken daar echt hard! En mega vriendelijk bij de receptie, zo hadden wij een wespennest en is dezelfde dag nog weggehaald. Hetgeen wat aangeboden wordt op de site komt niet overeen met wat er op de camping is. Zo hebben onze kinderen 1,5 week op kartonnen bordjes getekend bij de kidsclub terwijl allerlei workshops aangeboden worden op de site. Wel een leuke nieuwe voorstelling, die was heel goed. En een workshop paaldansen was favoriet. De begeleiders waren overigens echt super lief en spraken Nederlands en Frans. Het buscafe dat er alle jaren stond, nu nooit gezien wat wel op de site wordt aangegeven. Het restaurant was fantastisch, dit jaar echt niet. Patat niet gaar, bediening vriendelijk maar moet moeite doen om nog wat te drinken te bestellen. De pizza was overigens heerlijk! Ook jammer dat het barretje van het zwembad nu niet echt meer open is. Voorheen was het daar altijd gezellig druk. Al met al blijven wij omdat het met kinderen zo fijn is dat ze de weg gemakkelijk vinden. De rivier is fantastisch. De nieuwe huisjes zien er mooi uit, staan erg leuk gepositioneerd.

Par Quincey il y a 3 mois
Expérience prouvée le 12/08/2025

Cet avis intitulé « Fijne camping maar minder dan voorheen » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.