Avis Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles.

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

De ontvangst bij aankomst was hartelijk, duidelijke uitleg en zeer vlotte afhandeling. Mooi camping

Mooi camping niet al te groot maar gezellig met strandje aan de rivier en mooi zwembad.
Personeel altijd vriendelijk, gezellig cafetaria/restaurant.
Het was een geweldige belefenis, zeker voor herhaling vatbaar.

Par Johnny il y a 1 mois
Expérience prouvée le 10/10/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Un camping très bien aménagé . Belle structure pour les sportifs , le golfe, la piscine petit plus pour les parents mais aussi pour les enfants .Le bord de la rivière et superbe avec des fauteuils et des coussins, balancelles , hamacs et ça plage pour les chiens . Cela dit notre mobil home étais très bien , sauf le manque de couverts . ( 4 fourchettes et 4 couteaux ) Nous n

Par Carole il y a 1 mois
Expérience prouvée le 06/10/2025

Seul bémol pour ce camping. Inondation en cas de forte pluie (ce qu

Seul bémol pour ce camping. Inondation en cas de forte pluie (ce qu

Par Maryse il y a 1 mois
Expérience prouvée le 06/10/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Très séjour. Emplacement spacieux . L?équipe du camping au top. Nous y retournons d?ailleurs en 2026.

Par Pascal il y a 2 mois
Expérience prouvée le 03/10/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Mooi schoon huisje aardig personeel zowel. Bij de receptie als winkel en restaurant

Par Piet il y a 2 mois
Expérience prouvée le 01/10/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

In september een fijne tijd gehad op de camping la roubine. Prettige medewerkers, fijne plaatsen voor een camper, met sanitair hadden wij.

Par Jc il y a 2 mois
Expérience prouvée le 29/09/2025

manque d'infos avant l'arrivé au camping sur tout ce qu'il faut apporter

manque d'infos avant l'arrivé au camping sur tout ce qu'il faut apporter

Par Josée il y a 2 mois
Expérience prouvée le 28/09/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Leuke kleinschalige camping in het groen en aan het water. Mooie en grote plekken en gemoedelijke sfeer!
Wij komen zeker terug!

Par Jacqueline il y a 2 mois
Expérience prouvée le 28/09/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Goede locatie, mooie plekken, sanitair onder de maat. Wij hebben geen gebruik gemaakt van alle faciliteiten. Fijn dat er ligbedden, hangmatten e.d. zijn op het strandje bij de rivier.

Par Cia il y a 2 mois
Expérience prouvée le 26/09/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Mooie en fijne camping met vriendelijk personeel. Wijij zaten in een hele mooie accomodatie in het premium gedeelte met veel ruimte om o

Mooie en verzorgde camping met vriendelijk personeel.Wij zaten in een hele mooie accomodatie in het premium gedeelte met veel ruimte om ons heen en overal lekker dichtbij. Goed restaurant en gezellig terras met vriendelijk personeel. De faciliteiten op de camping waren prima. Heerlijke vakantie gehad op deze camping.

Par Wim il y a 2 mois
Expérience prouvée le 25/09/2025

Ein wunderschöner Platz

Uns hat es sehr gut gefallen, gern kommen wir demnächst mal wieder. Eine wunderschöne Gegend, der Platz hat alles was man braucht, ansonsten ist alles auch in der Nähe zu erreichen (Lebensmittel und diverse andere Shops im Ort). Wir waren in der Nachsaison da und standen direkt am Wasser. Eine klare Empfehlung!

Par Anja il y a 2 mois
Expérience prouvée le 23/09/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Super mooie camping, zeer vriendelijk personeel, schoon en netjes sanitair, helaas maken de mensen er zelf een zooitje van

Par Frans il y a 2 mois
Expérience prouvée le 22/09/2025

Au top

Au top

Par Christian il y a 2 mois
Expérience prouvée le 22/09/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Ein toller Platz. Es ist als würde man in einem Park stehen.

Ein toller Platz. Es ist als würde man in einem Park stehen.

Par Simone il y a 2 mois
Expérience prouvée le 21/09/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Wat een gezellige, gemoedelijke prachtig aan de rivier gelegen camping!

Wat een gezellige, gemoedelijke prachtig aan de rivier gelegen camping!

Par Peter il y a 2 mois
Expérience prouvée le 20/09/2025