Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Mooie camping waar we 20 jaar geleden jaren achtereen gekomen zijn. We misten wel de sfeer van toen. Met name bij het restaurant, Heerste geen sfeer. Wijn excursie was heel interessant en 1 jeu de boule wedstrijd in de week was het enige waar we aan konden deelnemen. Joga of aqua gym stond als activiteit op het programma, maar ging zonder mededeling niet door (bij navraag receptie: kwam dit door zieke medewerker). Bij receptie deden ze niets met deze informatie en paste ook de lijst vd activiteiten en de week markt die er niet was, en wel op het raam biljet stond niet aan. Camping is door de jaren heen verbeterd naar de tegenwoordige tijd. Maar we misten het familiebedrijf. Schoonmaak van de 3 sanitair gebouwen erg slecht. Terwijl ze eigenlijk erg mooi zijn. Vooral de douches ( klein gebouw zagen in het voor seizoen vies uit . Erg jammer. Positief vond ik dat bij elk toilet je de bril kon reinigen. Groot sanitair gebouw was heel netjes.Sommige medewerkers deden hun best, andere zaten meer op het karretje te wachten met de telefoon in de hand. Veel vakantie huisjes, minder camping plekken. We komen zeker nog een keer terug, want het blijft een prachtige lokatie, en de camping zelf is erg mooi.