Lire tous les avis Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer
AVIS AUTHENTIFIÉ
Avis sollicité par Custplace

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer.

Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.

Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer

De camping prima verzorgd en onderhouden. Veel groen en bomen. Alleen de gaten in de geasfalteerde wegen wegen zouden aangepakt moeten worden. Er is veel voor kinderen. Restaurant is erg groot en leuk als het vol is. Echter als je niet in het hoogseizoen komt en er maar 6 of 10 tafels langs het raam bezet zijn zoals wij steeds hebben meegemaakt, dan oogt het niet gezellig en sfeervol. Het is dan veel te groot. Voor ons persoonlijk was dat een reden om alleen eten te halen en er niet te eten. Strand was schoon, prima en goed bereikbaar met de auto voor mensen die slechter ter been zijn.

Chalet 93 hebben wij vooral geboekt voor het fantastische uitzicht over de baai. Dit overtrof tijdens ons verblijf onze verwachtingen. De inrichting was functioneel en netjes. Alleen de matrassen op de bedden waren slecht en zijn aan vervanging toe. Gezien de slechte staat van het terras (gaten die best wel gevaarlijk zijn als je er met de stoelpoot in terecht komt) en het schilderwerk gaan wij ervan uit dat dit chalet na dit seizoen vervangen gaat worden voor de nieuwe chalets die om ons heen stonden.

Par Ron il y a 5 mois
Expérience prouvée le 26/06/2025

Cet avis intitulé « De camping prima verzorgd en onderhouden. Veel groen en bomen. Alleen de gaten in de geasfalteerde » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.