Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Le Col Vert Vielle Saint Girons.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Toen wij aan kwamen moeten we maar zelf zoeken waar de plaatsen waren met de smalle straatje en een caravan achter je,en zeer drukke hoofd weg op de camping is dat geen doen. Iemand aangesproken in een golfkar of hij ons kon helpen. Daarbij rijdt het verkeer op de camping rijd véél te hard, geen controle in het zwembad badmeester zitten elkaar te masseren en letten niet op. Teveel grote banden in een te klein zwembad ! Het restaurant is wel redelijk. Maar personeel laat je erg lang wachten als je om iets gevraagd hebt, je eten is dan al bijna op. Een stokbrood ?4,60 is te zot voor woorden !
Daarbij laten de mensen hun honden overal hun behoefte doen, om en rond je caravan sommige ruimen het op andere doen of ze gek zijn.
Geen controle alleen hard rijden golfkarretjes met personeel. Veel lawaai savonds door jongeren na aangeven tijd.
Wij hadden wel een redelijke kampeerplaats met veel bomen.