Lire tous les avis Camping Sandaya Le Grand Dague Atur Camping Sandaya Le Grand Dague Atur
AVIS AUTHENTIFIÉ
Avis sollicité par Custplace

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Le Grand Dague Atur.

Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Het is een prachtige camping op een mooie plek. Erg leuk voor kinderen t/m ongeveer 11 jaar. Prachtig aquapark (ook heel prettig met jonge kindjes o.a. door de zachte bodems, veel laag water en de randen waarin ze ook leuk kunnen spetteren). Daarnaast zijn de wildwaterbaan, glijbanen en piratenschip ontzettend leuk. Er was leuke Nederlands sprekende animatie aanwezig en daarnaast ook veel Nederlanders op de camping. Ontzettend mooie stacaravan (4 schelpjes) voorzien van alle gemakken. We zijn hier vorig jaar ook geweest en gezien er veel nieuwe accommodaties waren geplaatst zorgde dit er dit jaar voor dat er vaak voor lange rijen bij de bar/snackbar ?s avonds en bij de winkel (ochtend). Gelukkig zit er een Lidl met broodjes vlakbij :-). Nadeel vonden wij het zandpad voor de stacaravan waar auto?s soms hard reden. Een paar goede verhogingen erin of een slalom zou helpen om het veiliger voor
de kinderen te maken. Daarnaast zou het leuk voor de kids wezen als ergens in het midden richting zwembad ook een speelplaats met zandbak en glijbaan en/of klimtoestel komt. Mooie grotten in de omgeving, prachtige dorpjes en gave kastelen. Leuke kinderdisco en een ideaal speelparadijs bij het terras. Snackbar vonden we prima eten. Het restaurant had een beperkte keuze en vonden wij iets minder. Top vakantie gehad en een goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Par Anne il y a 2 ans
Expérience prouvée le 21/08/2023

Cet avis intitulé « Het is een prachtige camping op een mooie plek. Erg leuk voor kinderen t/m ongeveer 11 jaar. Prachti » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.