Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Le Grand Dague Atur.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Ondanks wij het luxe comfort cottage hadden gehuurd, waren er zeer veel nalatigheden en achterstallig onderhoud:
- Geen opgemaakte bedden bij aankomst
- Geen bed en bad linnen aanwezig
- Waterkoker vol kalkschilfers
- Aanrecht vol bakspetters van vorige gasten
- Urine van vorige gasten zat nog tegen de muur naast het toilet
- elektronische spiegel in 1 van de 2 badkamers was defect
- Inventaris was niet compleet, verre van zelfs
- Een scheur in de stoelzitting van het terras meubilair van onze accommodatie
- Er zaten diepe kuilen in het matras (deze hebben ze wel vervangen voor ons), maar vervolgens bleek de latten bodem ook zijn beste tijd te hebben gehad.
- Afvoer van de keuken zat verstopt (ook deze hebben ze voor ons ontstopt)
- In het promotiefilmpje werd aan het zwembad getoond dat er in een lossere zwembroek/short gezwommen mocht worden. Echter werd mijn man toch echt verzocht er niet mee het water in te gaan. Hij moest een spiedo kopen.
- Wanneer er 10min niet op een ligbedje werd geleden werden je spullen er al van verwijderd.
Zeer jammer, dit zorgt voor een vakantie met weinig slaap, veel iriitaties en stress ipv uitrusten en genieten.
Gelukkig hebben de kinderen wel optimaal genoten van de speelmogelijkheden op het park.