Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Le Grand Dague Atur.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Ons viel het totale verblijf eerlijk gezegd een beetje tegen. Van een 5-sterren camping hadden we meer verwacht.
Het huisje was goed! Compact maar praktisch, goed uitgerust en met een ruim terras. Heel blij waren we met de locatie, die was rustig gelegen in een autovrije zone. De rest van de camping leek ons druk en met weinig privacy.
Met name het zwembad viel ons tegen. Het was er erg druk, maar we konden toch steeds ligstoelen vinden. Het zwembad is vooral ingericht voor jonge kinderen, de meeste zwembaden zijn erg ondiep. Voor onze kinderen (8j) had het niet zo heel veel te bieden, op de ?wildwaterbaan? na.
1 dag in de week was het zwembad tot middernacht open. In de praktijk betrof het echter enkel het ondiepe (ploeter)bad, al de andere baden bleven afgesloten.
De hygiëne van het zwembad was prima, op het ?voetenbad? aan de in- en uitgang na.
De bar moet - tijdens drukkere momenten - echt beter georganiseerd worden. Eenmaal duurde de wachtrij net iets meer dan een half uur, terwijl het maar een rij van om en nabij de 10 klanten betrof.
De winkel op de camping is erg beperkt in aanbod en erg duur.
Al bij al was het een fijne vakantie, maar we hadden toch meer verwacht van een 5-sterren camping.