Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Le Grand Dague Atur.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Op zich prima camping, maar groot, overall service wat matig, zeker in vergelijking met jaar of 5-6 geleden.
Overall grote (vrij massale) camping met vrijwel alleen maar Nederlanders. Uitstekend en groot zwembad. Genoeg speelterreinen voor kinderen. De grote Safaritenten staan fraai vrij, de kleinere meer op elkaar. De huisjes/stacarvans staan naar onze mening hutje mutje. Ons verblijf in grote Safaritent. Qua locatie prima. Matige intake bij receptie. Fast track, maar tent was niet klaar (wat prima kan en ook gecommuniceerd was), maar er werd vervolgens niet echt uitleg gegeven over welke procedure er dan gevoerd moest worden (andere receptie, later sleutel ophalen). Matig Engels sprekend. Schoonmaak Safari tent niet oké: boxershort in de keuken van vorige verblijf, en onder bed een vuile zakdoek. Geen bedlinnen geleverd, apart voor moeten bellen. Kruimels in de koelkast. Huur BBQ = 35/week (BBQ betekent een gastank met een klein vierkant grilplaatje van 25x25cm, zonder verdere BBQ tools). Voor de (jongere) kinderen (7-12 jaar) een prima camping met voldoende mogelijkheden, maar wat ons betreft is een week dan ook echt de max op een dergelijke massale camping.