Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Le Kérou Clohars Carnoet.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Op zich is het een mooie locatie maar de camping viel een beetje tegen.
Op zich is het een mooie locatie maar de camping viel een beetje tegen. We kregen in eerste instantie een staanplaats waar we onmogelijk een tent konden plaatsen door de enorme hobbels en kuilen en het aflopende terrein, ook was er net gesnoeid en lagen er verspreid over de plek doornentakken. Daarnaast zijn de staanplaatsen erg krap, zeker omdat de staanplaatsen aan een doodlopend weggetje lagen dus geen mogelijkheid om te keren met de auto.
Bij de receptie aangegeven dat die plek echt niet geschikt is voor een tent. In eerste instantie wilden ze ons alleen op 2 verschillende plekken zetten in de 10 dagen die we zouden verblijven, dat is echter geen optie aangezien we dan een hele dag kwijt zijn aan afbreken en opnieuw opbouwen. Pas toen we aangaven dat we ons geld terug wilden omdat we daar echt niet onze tent konden opzetten kregen we de optie om een Coco Sweet 4p tent te gebruiken zonder bijbetaling die de periode leeg stond. Van die mooie handreiking hebben we gebruik gemaakt. De Coco Sweet is niet heel groot er is binnen nauwelijks plek om te zitten dus we waren blij dat we onze tarp bij ons hadden zodat we buiten konden zitten ook als het wat regenachtig was.
De speelplaats voor de kinderen zag er prima uit, mooie voetbalkooi, springkussen, tafeltennistafels en meerdere speeltoestellen, er was ook een kinderclub maar daar waren onze kinderen te oud voor. Het zwembad was niet heel groot maar zag er verder netjes uit. Het stokbrood kwam uit een apparaat, dat hebben we niet genomen dus geen idee of het lekker was, wij zijn iedere ochtend naar een bakker gegaan in de omgeving.
De omgeving is erg mooi, er zijn heel veel wandelroutes en mooie plekken langs de zee om te ontdekken. Ook zijn er in de omgeving veel goede restaurants waar je heel goed kan eten. Ook een pré is dat de meeste hier ook een woordje Engels spreken, dat zie je maar op heel weinig plekken in Frankrijk.
Dus al met al een leuke camping, geen topcamping maar wel een prachtige omgeving. Er is ook een laadplek voor EV