Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Le Moulin de l'Eclis Assérac.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
“Verzorgd, maar erg afgelegen – ideaal voor rustzoekers, niet voor tieners”
Ons verblijf op de camping was prima. Ik had een plek met half zon/half schaduw gevraagd, maar op een paar uitzonderingen na zijn vrijwel alle plekken volledig in de schaduw. Het sanitair is fantastisch, het restaurant goed en het winkeltje heeft alleen de echt noodzakelijke spullen ? voor de supermarkt moet je dus de auto pakken. Verder is er ook niets te doen op loopafstand. De woonwijk ernaast bestaat grotendeels uit leegstand. Er is geen marktje, geen restaurantjes, geen winkeltjes of iets dergelijks. De camping is netjes onderhouden. Helaas bleek het, door het weer en vervuiling, verboden om de zee te betreden ? iets wat de receptie ons niet had verteld, en dat was echt een grote domper. Ondanks het dramatische weer en de harde wind hebben we er toch een leuke vakantie van gemaakt. Voor een tiener van 15 is er niets te beleven; na 22:00 is het stil. De camping is zeker hondvriendelijk, maar honden zijn niet toegestaan op het strand.
Al met al een rustige, verzorgde plek voor wie echt houdt van stilte en ontspanning.