Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Le Moulin de l'Eclis Assérac.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Wij gaan al jaren naar campings van Sandaya, die ik normaal met gemak een 9 zou geven. Dit vakantiepark viel echter een beetje tegen, vooral vanwege onze persoonlijke voorkeuren en verwachtingen qua luxe.
Het park is kleiner van opzet, wat op zich geen probleem is, maar het voelde ook minder levendig dan we hadden gehoopt. Het zwembad was hartstikke leuk en je kunt lopend naar het strand, wat een pluspunt is. Wel liggen vrijwel alle activiteiten die je wilt ondernemen op vrij grote afstand van de camping ? iets wat we een volgende keer beter zullen onderzoeken.
Een ander puntje vonden we dat de animatie uitsluitend in het Frans was, en niet in het Nederlands. Ons verblijf was in een chalet voor 6 personen; het zag er netjes uit en voldeed aan de standaard die we van Sandaya gewend zijn.
Waarom dan toch maar een 7 als beoordeling? We misten net dat beetje extra:
Een supermarkt met iets ruimer aanbod.
Een restaurant waar je makkelijk kunt afhalen én waar je ook graag vaker zou willen zitten.
Meer levendige avondactiviteiten. Mijn dochter is bijvoorbeeld dol op disco?s met een podium, maar dat was hier niet het geval.
Positief is dat het personeel vriendelijk was en ons verblijf verder prima is verlopen. Toch hadden we iets meer verwacht.