Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Le Soleil Vivarais Sampzon.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Het is een goed verzorgde camping. Wij hadden onze band van de caravan kapot gereden bij het oprijden van de brug en werden bij de receptie keurig geholpen. Ook met het bestellen van een nieuwe band. Wel een tip: zet een melding naast de weg dat je met je caravan niet op de rechterrijstrook moet gaan staan om de brug op te rijden maar dat je linksaf moet slaan , het bochtje even moet maken zodat je recht voor de brug staan en geen problemen ondervindt. Of haal die stomme stenen met punten daar in de bocht weg zodat het wel lukt. De bocht moet ietsjes groter zijn.
Wij hadden plek R155 geboekt, aangegeven dat we een grote plek nodig hadden i.v.m. caravan en voortent/luifel. Hier dus ook extra voor betaald. We kwamen op de plek aan en hebben de caravan erop gereden. Nou daar kon echt geen tent of luifel meer aan. De plek was ontzettend klein. Als jullie publiceren dat de plekken minimaal 100m2 zijn dan moet je er ook voor zorgen dat het zo is. Maar ook als klanten er specifiek naar vragen om een grote plek waarom dan zo