Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Le Soleil Vivarais Sampzon.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Mooie camping met allerhande faciliteiten. Camping is vrij groot, bestaat uit 2 delen gescheiden door een weg, maakt wel dat je soms een eind op en af moet lopen. Mooi zwembad op quartier Jardin, mocht iets groter zijn voor het aantal gasten en aantal ligstoelen mocht wat uitgebreider, in namiddag was er geen enkele stoel meer te vinden. We hebben zowel gelogeerd in een premium huisje Arizona als in een 4-sterren huisje. Arizona huisje is gelegen in een mooie wijk en huisjes zijn gezellig ingericht. 4-sterrenhuisje heeft praktisch dezelfde inrichting, hier en daar een beetje minder luxe zoals een gewoon bed en geen boxspring. Water om te douchen was hier vaak koud. Onderhoud en schoonmaak mocht iets beter. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam, wegens autopech zijn we een aantal dagen langer moeten blijven, personeel heeft ons hierbij goed geholpen. We hebben hier een heel fijn verblijf gehad.