Avis sollicité par Custplace
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Een prachtig aangelegde camping, veel groen veel bloemen! Met extra personeel en onderhoud zou het een 9 verdienen !
Een prachtig aangelegde camping, veel groen veel bloemen! Alles was erg netjes en zuiver ! Deze camping zou makkelijk een 9 verdienen mits er ook iets aan het onderhoud zou gedaan worden. Bij de afwas bakken was de helft niet voorzien van kranen, bij de mannen douches zat een kraan los en bij ons vertrek 14 dagen later zat die nog steeds los. Warm water bleek ook moeilijk te zijn zowel bij afwasbakken als in de douches. Horeca gewijs zijn er ook nog verbeterpunten. Meer personeel aan de bar! .. andere snack of drank gelegenheden aan het strand of zwembad zou geen overbodige luxe zijn. Laatste puntje kritiek, veel te weinig ligbedden aan het zwembad. Tijdens ons verblijf van 14 dagen, hebben we geen enkele keer 6 bedjes kunnen vinden .. toch jammer !