Lire tous les avis Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre
AVIS AUTHENTIFIÉ
Avis sollicité par Custplace

Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Fraai en ruim, echter veel overlast en zeer matige klantenservice.

De camping is fraai en het zijn ruime kampeerplekken. Het sanitair is mooi en zeer netjes. Echter zijn er een aantal punten waar wij niet over te spreken zijn
- In het weekend was er overlast (muziek en schreeuwende mensen) tot diep in de nacht. Politie en ambulance moest midden in de nacht komen voor onwelwording, waarschijnlijk drugs gerelateerd. Hierdoor voelden wij ons erg onprettig gen voelde het onveilig voor onze peuters. Toen wij bij de receptie kwamen om hierover te spreken, bleek dat zij niet op de hoogte waren van ambulance/politie op het terrein en bleek dat overlast vaker voor kwam en zij gingen hier niets aan doen.
- De website promoot rust en ontspanning, echter ook op de doordeweekse dagen was er tot 2300-2330 muziek te horen door het entertainmentteam.
- Wij zijn eerder vertrokken vanwege de overlast. Wij hebben geen geld teruggekregen en hebben ons alles behalve gesteund en serieus gevoeld door de klantenservice van Sandaya.
- Een ander minpunt vonden wij de openingstijden van de snackbar en het restaurant. Beiden pas open vanaf 19.00, misschien een goed tijdstip voor fransen, maar voor ons (en veel Nederlands met jonge kinderen) is dit te laat om uit eten te kunnen gaan.

Par Simone il y a 1 an
Expérience prouvée le 14/07/2024

Cet avis intitulé « Fraai en ruim, echter veel overlast en zeer matige klantenservice. » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.