Avis sollicité par Custplace
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Na hier in 2018 met de vouwwagen hebben gestaan wat ons super was bevallen, hadden wij nu geboekt voor 10 nachten in een 5 pers Family cottage. Bij aankomst leek de
accommodatie netjes, maar op plekken zoals onder de bedden en in lag echt enorm veel viezigheid. Daarnaast kwamen we er te laat achter dat het bedlinnen wat bijgeboekt was ontbrak, receptie al gesloten dus de volgende dag bij de receptie hiervoor geweest, en hebben toen tot 2 maal aan toe het verkeerde meegekregen, inventaris miste wat dingen, uiteindelijk maar gedaan met wat er hadden omdat het personeel toch niet begreep wat ik bedoelde.
De douchekop in de badkamer zat erg los wat resulteerde in een stang met douchekop op het hoofd van mijn dochter, leidingen werden droog getrokken dus het stonk een uur na het douchen gigantisch. We hebben er uiteindelijk voor gekozen om dan naar het sanitair gebouw te gaan maar dat was niet meer wat het 5 jaar geleden was. De kinderbadjes hadden geen stop plug, dus badje vullen kon niet. Temperatuur van het water schommelde heel erg in de volwassenen ruimtes maar ook bij de kinder douches tot gevaarlijk heet aan toe.
En verder klopt het wat meerdere mensen voor al zeggen. Personeel in winkeltje is erg onvriendelijk, personeel scheurt gevaarlijk met de golfkarretjes met een kinderstoel los bovenop die er bij een bocht maken bijna op mijn zoon en mijn auto viel. Golfslag bad was kapot, en water in het (koude) bad had een rare groene kleur. Na 5 dagen achter elkaar bij de receptie moeten staan "klagen" waar niks mee gedaan werd gaf ik het maar op. En toen ik bezoek kreeg van kakkerlakken in de slaapkamer(zie foto) hebben wij besloten om een dag eerder te vertrekken.
Kortom: park is niet meer het super park van 5 jaar geleden in onze ogen.
Nu alla Gillis Oostappen/Capfun.
Wij gaan hier niet meer naar terug.