Avis sollicité par Custplace
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
onvergetelijke herinneringen, inderdaad !!! In het algemeen is het een supermooie leuke vakantieple
onvergetelijke herinneringen, inderdaad !!! maar welke !!! In het algemeen is het een supermooie leuke vakantieplek Toch hebben we 1 (wel zeer belangrijke) opmerking. 2 van de 3 nachten hebben we een zeer slechte nachtrust gehad, wat toch ook belangrijk is op vakantie. de 2 tienermeisjes hebben er nog, na 3 dagen thuis te zijn, angstmomenten van. Alhoewel de locatie Forest camp tof is waren de nachtelijke bezoeken van MUIZEN minder tof. We hebben het aldaar aan de balie gemeld, ze hebben ons telefoonnummer genoteerd en zouden de manager ons laten opbellen, maar zover hebben we nog niets gehoord. Ik wist op dat moment al dat het een truck was om ons de laan uit te sturen. ONgehoord is dat. Om dit te compenseren willen we niet alleen de waarborg ongedaan zien maar ook een echte serieuze compensatie nog ontvangen. mensen sparen en wachten vol ongeduld om hun kinderen een leuke vakantie te bezorgen, maar owee !!! dat is niet gelukt. onvergetelijke gruwelijke herinneringen ja ! Graag zie ik uw positieve reactie tegemoet.