Lire tous les avis Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Prima kampeerplek met prive-sanitair. Prima camping voor het laagseizoen.

Prima kampeerplek. Fijn met prive-sanitair. Prima camping voor het laagseizoen (hoogseizoen echt te klein zwembad) maar water is echt te koud in het voorseizoen. In het voorseizoen is wel dat de animatie wel een niet door ging omdat er te weinig kindjes wilde deelnemen. Personeel zeer vriendelijk in aanspraak, animatie en bar team erg vriendelijk en animatie team ook erg leuk met de kids ondanks dar het door het voorseizoen erg rustig was op de camping (vond ik wel heel prettig) Bij aankomst stond ons baby pakket niet klaar en ook de gehuurde koelkast niet. Uiteindelijk 3x terug geweest naar de receptie. Wel vriendelijk te wordt gestaan maar actie ondernemen duurde even. Erg vervelend na z'n lange reis.

Par Anja il y a 1 an
Expérience prouvée le 23/06/2024

Cet avis intitulé « Prima kampeerplek met prive-sanitair. Prima camping voor het laagseizoen. » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus