Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Les Jardins de Privas.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Kleinschalig versus Sandaya
Jammer dat de camping na onze reservering over is gegaan naar een grote reisorganisatie. Dit is niet onze voorkeur. Tijdens de reservering veel veranderd, ook erg veel mail van Sandaya (spam). Receptie personeel spreekt slecht Engels (bij de reservering zou NL sprekend personeel zijn. Maar Engels was al erg lastig)
Bij het zwembad slechte controle op regels, zo dragen veel mannen alsnog een grote zwembroek. Jammer dat personeel hier niet actiever mee aan de slag gaat.
Wij kiezen onze camping uit op kleinschalig en persooonlijk, zwemparadijs, voetbalveldje (klein) en riviertje aan camping. Riviertje is dicht, personeel kan niet duidelijk maken waarom hier geen gebruik van gemaakt kan worden. Persoonlijk is totaal niet, nu grote orgasatie is verbonden.
Het animatieteam was super, goed voor de kinderen en hebben enthousiast gewerkt om het verblijf super te maken. Timo, Luna en Rinne dankjewel hiervoor!
Verder fijne compacte camping, fijn zwemparadijs en verzorgd.