Avis Camping Sandaya Les Rivages du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Les Rivages.

Camping Sandaya Les Rivages

Camping agréable et très boisé avec une superbe vue sur les montagnes autour. La partie commune est à l

Par Olivier il y a 3 mois
Expérience prouvée le 02/09/2025

Camping Sandaya Les Rivages

Bon séjour dans sa globalité.

Bon séjour dans sa globalité.

Par Pauline il y a 3 mois
Expérience prouvée le 01/09/2025

Camping Sandaya Les Rivages

Bonjour Le bungalow top! Piscine trop petite, la cuisine BOF, les animation BOF Personnel ok mes ind

Bonjour
Le bungalow top!
Piscine trop petite, la cuisine BOF, les animation BOF
Personnel ok mes indifférant, la cuisine c

Par Olivier il y a 3 mois

Animation pas assez varié

Animation pas assez varié

Par Yann il y a 3 mois

Camping Sandaya Les Rivages

Voordelen: - Hele gezellige, gemoedelijke sfeer, leuk voor gezinnen met kinderen in de leeftijd 5 -

Voordelen:
- Hele gezellige, gemoedelijke sfeer, leuk voor gezinnen met kinderen in de leeftijd 5 - 16.
- We hebben er een hele fijne, rustige vakantie gehad. Onze kinderen hadden het echt enorm naar hun zin en hebben veel vriendjes gemaakt, dat ging daar heel makkelijk.
- Prachtige omgeving, heel veel te doen en te zien. Uitzicht vanaf de camping op de berg was ook heel mooi. Korte afstand tot Millau. Veel supermarkten dichtbij.
- Stacaravan (Papillon) heel netjes, schoon, redelijk goede bedden.
- Veel ruimte en privacy om de stacaravan heen. Camping is sowieso mooi en ruimtelijk opgezet.
- Lekker stokbrood en croissantjes/chocoladebroodjes in de ochtend.
- Fijn zwembad, met goed toezicht en voldoende bedjes. Peutergedeelte was leuk voor kleine kids, leuke glijbanen en ook fijn dat er een adults only gedeelte was. Wij waren er in het hoogseizoen maar er waren altijd bedjes vrij.
- Super leuk riviertje bij de camping, waar je met een zwemband kan dobberen of een stukje verder van de rotsen kan springen. Super fijne verkoeling tijdens de hittegolf.
- Animatie voor volwassenen was leuk:

Par Roos il y a 3 mois

Camping Sandaya Les Rivages

Cottage prima! Netjes, schoon en voldoende ruimte. Indeling op de camping zou wel anders mogen; niet

Cottage prima! Netjes, schoon en voldoende ruimte.
Indeling op de camping zou wel anders mogen; niet heel gezellig.

Faicliteiten camping, met name catering mag wel beter!
Geen bediening op terras; geen terras bij/in het zwembad.
En restaurant plekken zijn karig; en binnen totaal ongezellig!

Hier valt veel meer uit te halen; net als een strandje bij de rivier met een gezellige bar bijvoorbeeld.

Par Coen il y a 3 mois

Mooie, groene, gezellige camping

Mooie, groene, gezellige camping

Par Marleen il y a 3 mois

Camping Sandaya Les Rivages

Tolle Lage, aber zu vollgestellt.

Tolle Lage, aber zu vollgestellt.

Par Andrea il y a 3 mois
Expérience prouvée le 23/08/2025

Camping Sandaya Les Rivages

Sanitair niet proper, rest wel goed.

Sanitair niet proper. Zwembad was leuk. Staanplaats was wel proper en voldeed aan de verwachtingen

Par Zefanja il y a 3 mois
Expérience prouvée le 23/08/2025

Camping Sandaya Les Rivages

Mooie camping, mooie omgeving, heerlijke rivier en lekker zwembad.

Mooie camping, mooie omgeving, heerlijke rivier en lekker zwembad. Restaurant/bar/animatie heeft aandacht nodig.

Par Derk il y a 3 mois
Expérience prouvée le 22/08/2025

Camping Sandaya Les Rivages

Second time back to Les Rivages. We love the proximity to Millau having the river at the campsite to spend time at. Can be noisy if on one of the pitches near the external pathway during the night/early hours. The pitch light on the gazebo needed an external plug and connection instead of already being plugged in as on other pitches. Food at the on-site restaurant is not good - do not bother eating there.

Par Charlotte il y a 3 mois
Expérience prouvée le 22/08/2025

Camping Sandaya Les Rivages

Séjour agréable.. piscine propre.les toboggans pour un 4 étoiles ne sont pas très amusants. Le snacks franchement est à revoir.. impossible d acheter au snack pendant la journée...

Par Sabrina il y a 3 mois

Camping Sandaya Les Rivages

Mooie camping maar te weinig rekening houden met mensen met beperking, ik loop met rollator en meeste opgangen, toiletgebouw, zwembad en cottages zijn niet goed toegankelijk

Par Loes il y a 3 mois

Camping Sandaya Les Rivages

Heerlijk verblijf gehad met vriendelijke service en goede faciliteiten alhoewel de kwaliteit van het eten van het restaurant wat ons betreft iets hoger mag. Het diner was net iets te simpel en de lasagna was gewoon koud.
De snackcorner daarentegen was een goede toevoeging!
Tip: Deze snackcorner was tijdens ons verblijf 2x dicht omdat het te warm was om er in te werken.
Er wordt dus erg goed voor het personeel gezorgd maar het lijkt ons verstandig om deze snackcorner sowiezo te verplaatsen vanuit de volle zon naar de schaduwplek aan de zijkant van hetzelfde terrein zodat het personeel uberhaupt niet in de volle zon hoeft te bakken.

Par Raymond il y a 3 mois

Camping Sandaya Les Rivages

Belle 1ère expérience au sein du camping Sandaya à Millau : beaucoup points positifs mais quelques aspects à améliorer

Par BENOIT VANESSA P. il y a 3 mois