Lire tous les avis Camping Sandaya Les Tamaris Frontignan Camping Sandaya Les Tamaris Frontignan
AVIS AUTHENTIFIÉ
Avis sollicité par Custplace

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Les Tamaris Frontignan.

Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.

Camping Sandaya Les Tamaris Frontignan

Geen aanrader

Positief -ligging (je bent zo op het strand) -zwembad, niet groot maar ruim genoeg en altijd bedje Nagatief: -alles was gericht op Fransen, meeste personeelsleden konden geen woord Engels -huisjes stonden dicht op elkaar, locatie van huisje lag aan de weg -we waren ruim voor 16 uur op de camping dus hadden rekening gehouden op wachttijd. Er werd gezegd dat ze hun best zouden doen dat huisje eerder klaar was. Om 16 uur zelf naar de balie moeten lopen om te vragen of we de sleutel konden krijgen; was even onduidelijk maar een kwartier later toch de sleutel gekregen, ging allemaal moeizaam en kregen direct het gevoel dat het allemaal niet soepel liep. -we miste echt de gastvrijheid en vriendelijkheid; we vroegen ons af of er iemand was die daar plezier had in zijn werk. -t.a.v bovenstaande punt: in het zwembad werd streng gelet op een aantal punten (geen slippers aan, geen short, niet duiken etc) prima maar de manier van aanspreken door het personeel was meestal onvriendelijk -de speeltuin lag op een wat ons betreft geen fijne locatie (aan de rand van de camping) -al met al qua prijs/kwaliteit verhouding vonden wij het geen aanrader ondanks dat fijne locatie zo dicht bij het strand!

Par Jorien il y a 1 an
Expérience prouvée le 06/08/2024

Cet avis intitulé « Geen aanrader » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.