Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Mont-Saint-Michel.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
We hebben genoten van ons verblijf! Stacaravan en camping waren netjes in orde! De kleine speeltuin met luchtkussen is leuk voor kinderen onder de 12 jaar. Voor de kinderen daar net boven is er een kleine game hal en een voetbal/ basketbalveldje. Onze kinderen hebben erg genoten van het zwembad met de glijbanen. Ook zijn er voldoende stoelen en ligbedjes beschikbaar. Ook goed toezicht door 2 badmeesters. Bij de receptie werd goed Engels gesproken wat prettig was Wat jammer was is dat de welkomsavond volledig Franstalig is ook de powerpont presentatie. Lijkt ons kleine moeite om iig in de PowerPoint ook 2 talig informatie te geven. Alle animatie op de camping is alleen voor Franstaligen. Wij hadden een caravan vlakbij de feesttent (midden op het park) waar bijna elke avond tot 23.00 uur muziek werd gedraaid en onze kinderen pas daarna konden slapen. Het restaurant op het park vinden wij geen aanrader.