Lire tous les avis Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin
AVIS AUTHENTIFIÉ
Avis sollicité par Custplace

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin.

Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

19 topnachten gehad, enige minpunten zijn dat ik iedere keer als ik wilde bij boeken ik naar een andere plek moest verhuizen omdat er iemand met voorkeur een weekend geboekt had op de plek waar ik stond. Ik zou als ik bij Sandaya zou werken een minimaal aantal verblijfsdagen hangen aan de mogelijkheid om een voorkeursplek te reserveren. Wij zijn nu in 19 dagen op 3 verschillende plekken terecht gekomen. Sanitair schoonmaak is ook een aandachtspunt. In Sanitairgebouw 2 heeft in de 3e WC van links 2 weken lang tot ik weg ging poep aan de deur gezeten. Als ik dat zie moet een schoonmaakster dit ook zien.
En het is heel gek dat in het sanitairgebouw je maar 5 minuten mag douchen terwijl de camping steeds voller komt te staan met chalets waarin mensen de hele dag de douche aan kunnen laten staan. Dat rijmt niet met elkaar.

Par Wouter il y a 2 ans
Expérience prouvée le 02/07/2023

Cet avis intitulé « 19 topnachten gehad, enige minpunten zijn dat ik iedere keer als ik wilde bij boeken ik naar een and » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.