Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Een heerlijke week gehad op het Premium gedeelte vlakbij het zwembad, maar zeker geen last van drukte. In onze periode waren er veel Nederlandse gezinnen met jonge kindjes en speelse inrichting van de stacaravans konden de kinderen al snel aansluiting met elkaar vinden en het mooie weer was ook echt zeker een fijne factor.
De meeste gezinnen vertrokken op vrijdags en wij hadden nog een dagje langer.
Helaas kwam er wat minder gezellig volk voor terug. 3 franse families met schreeuwende kinderen eigenden zich het centrale pleintje toe en schreeuwden en zopen er op los. Klein cultuurverschilletje zullen we dan maar zeggen, maar gelukkig vertrokken we de dag erna.
Al met al een heerlijke vakantie met een gijn zwembad, hele leuke animatie en een vriendelijke eigenaar die het daar goed voor elkaar heeft!
Wel een aandachtspunt zou zijn om de familiegroepen achter op de camping te laten verblijven. Vandaar een puntje minder.