Lire tous les avis Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin
AVIS AUTHENTIFIÉ
Avis sollicité par Custplace

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin.

Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Er is een fijn onthaal, dat ook meegeeft dat de plaatsen erg nat zijn, dat we voorzichtig moeten inrijden. Het is er rustig s'avonds NOG MAAR EENS: Het zou fijn zijn als er met feedback of een vraag die we in een eerdere enquête hebben gesteld, zou beantwoordt worden. zie hieronder de mail van vorige keer.... Indien er na herhaaldelijk vragen geen feedback komt, zijn we genoodzaakt om onze erg positieve indruk over Sandaya bij te sturen. We zouden wel willen meegeven dat wij per ongeluk 2x hebben geboekt voor dezelfde periode, op dezelfde naam, met dezelfde nrplaat. Dit is een fout van onze kant, we hebben dit dadelijk gemeld en er zou contact met ons worden opgenomen. Tot op heden hebben wij nog niets van jullie vernomen, wat we toch jammer vinden. Wij hebben al verschillende keren van jullie verblijven genoten, zowel in binnen als in buiten land en zouden dit in de toekomst nog graag doen, indien er iets met dit euvel gedaan kan worden via een terugstorting of een voucher. Dit op facebook is geen fijne en goede reclame .... Hopelijk krijgen we deze keer wel gehoor...

Par Jo il y a 2 ans
Expérience prouvée le 14/05/2023

Cet avis intitulé « Er is een fijn onthaal, dat ook meegeeft dat de plaatsen erg nat zijn, dat we voorzichtig moeten inrijden » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.