Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Het verblijf op zich was super. echter zijn er wel een paar dingen waar duidelijk verbetering in kan.
Klant vriendelijkheid krijgt gewoon een dikke 10. Hier valt niks maar dan ook echt niks op aan te merken.
camping plaats zelf niet super. Dit omdat er niet gemaaid was waardoor het gras flink hoog stond. De stroom punten voor de plekken waren wel aanwezig echter stonden deze flink ver van de tent plek. Het is dat wij een lang snoer (25 meter) hebben anders hadden we geen stroom gehad. Daarnaast staat er op de site aangegeven dat een waterpunt bij de plek is. Helaas heeft ieder veld 1 a 2 water kranen.
Het Sanitair staat op de website als super nieuwe en heel netjes. dit is alleen verre van zo. Je merkt dat het geld gestoken is in de zwembaden en huisje die er op het park staan want die zijn wel echt super netjes. alleen de sanitair gebouwen voor de camping gasten zijn oud, versleten en slecht onderhouden. De schoonmakers zijn er meerdere keren per dag echter vragen wij ons af wat ze doen. De wc van de mannen zijn gewoon rond uit goor en een verstopte wc was aan het eind van ons verblijf nog steeds verstopt. De douchen waren verder prima.
Zwembaden zijn super!
eet/drink gelegenheden zijn netjes alleen een beetje rare constructie van wanneer welke van de 2 restaurants open zijn maar dat is een keuze. Op het park is ook een Bar de bikini bar. Halverwege ons verblijf hebben ze het een beetje verbouwd daarzo waardoor het een klein hokje is met 2 verkoop machines. Maar het huisje waar deze 2 machines instaan is zo slecht onderhouden dat er overal verrot hout zit. Stroomkabels uitstekend waar (vermoed ik) lampen hebben gehangen.
gebruik wifi..... Ja wat zal ik hier van zeggen. Ik vind het eigenlijk best slecht van een park dat ze eigenlijk alleen tegen betaling wifi geven. Je krijgt dagelijks 30 min gratis internet... internet was op onze camping plek achterin niet aanwezig. Daarnaast was het internet super traag en moet je steeds opnieuw verbinden dus de 30 minuten zijn dan zo voorbij. Dit kan uiteraard een issue zijn met het internet. maar daarnaast de regelgeving voor 30 min internet per dag is gekkenwerk. het zou wellicht een idee zijn om trager internet beschikbaar te maken voor iedereen 24/7 en sneller internet tegen betaling. Maar dan moet ook het trager internet gewoon werken want dat deed het nu niet.