Lire tous les avis Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin
AVIS AUTHENTIFIÉ
Avis sollicité par Custplace

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin.

Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Op zich een mooi aangelegd park. Meer een park dan een camping. De plekken voor kamperen waren erg slecht, behoorlijk platgestampt waardoor regenwater niet weg kon raken. Hierdoor was het 1 groot modder terrein en sommige tenten zaten tot hun knieën in het water.
- Zeer vies en slecht onderhouden sanitair, daardoor helaas niet gedoucht maar alleen bij het zwembad
- Zwembad was geen toezicht bij, ook erg vies, kleedhokjes waren vies, de douches ook. Zeer veel chloor in het zwembad, zoveel dat het pijn deed aan onze ogen, onze kinderen hielden het maar 30 minuten vol toen kregen ze hoofdpijn.

- Animatie was erg leuk, maar wel erg kort, minder dan 1 uur. Ze deden het wel erg leuk en enthousiast.

- Wij zaten naast een zeer grote partytent, waardoor wij zaten opgescheept van 09.00 tot 23.00 uur met andre hazes en europapa en dat soort muziek, de hele dag door. Vaak zo erg hard dat we elkaar niet goed konden verstaan bij het ontbijt en bij het avondeten.

al met al een hele vervelende vakantie, waardoor wij eerder weg zijn gegaan naar een andere veel fijnere camping om nog even bij te komen van dit alles.
Wij konden ons geld niet terug krijgen en we konden ook niet verplaatst worden naar een andere plek, echt schandalig!

Par Minolaya il y a 1 an
Expérience prouvée le 13/05/2024

Cet avis intitulé « Op zich een mooi aangelegd park. Meer een park dan een camping. De plekken voor kamperen waren erg s » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.