Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
U vraag mij meermaals om een review hierbij zie de onderstaande tekst: Wij zijn vaker naar Camping l
U vraag mij meermaals om een review hierbij zie de onderstaande tekst:
Wij zijn vaker naar Camping la Clasure op vakantie geweest voor de overname van Sandaya. Wij hebben deze zomer vanaf 20 juli tot en met 2 augustus op camping, La Clasure gekampeerd.
Wij waren kwa tijd eerder bij de camping aangekomen dan verwacht. Gelukkig mochten wij eerder de kampeerplaats op. Wij stonden op nummer 131. Wat ons meteen opviel toen wij naar de kampeerplaats reden was het grote aantal chalets. De kampeer plek was verder kwa grote prima.
Echter zo nu en dan hadden wij stank overlast van het riool. Voorgaande jaren stonden wij een paar laantjes verder. In deze laan staan nu alleen maar chalets. Toen hebben we het riool ook wel een geroken maar een stuk minder dan nu. Mogelijk heeft het toegenomen aantal chalets op de camping te maken met het stank overlast. Voorheen maakte een stuk meer mensen gebruik van de toiletgebouwen. Nu met de toegenomen chalets gaat er logischerwijs, veel meer door het riool wat langs de kampeerplaatsen ligt. De stank komt bij de watertap punten vandaan, waar je letterlijk vloeistoffen hoort lopen.
Wij maakten gebruik van het middelste toilet gebouw op de camping. Het viel op dat in een record tijd het gebouw werd schoongemaakt. Helaas zag je dat terug. Er is toilet papier aanwezig. Echter was deze ook wel eens op. Dat kan natuurlijk alleen als je de boel reinigt en je ziet dat er nog maar een klein beetje wc papier is doe er dan wat aan. Na een dag of twee waren de urinoirs kapot in dit toilet gebouw. Deze hebben tot het eind van ons verblijf niet meer gewerkt. Op een gegeven moment zagen wij controleurs van de A.N.W.B op de camping. De dag erna en tijdens de rest van ons verblijf, werd er ineens heel anders en goed schoon gemaakt. Wel verveld is het dat er tegelijkertijd meerdere toiletgebouwen worden schoon gemaakt, waardoor even doorlopen naar een ander gebouw geen zin had.
Wij blijven het vreemd vinden dat het restaurant één dag per week dicht is in het hoog seizoen. Het eten bij het restaurant was redelijk. Ik heb één maal spareribs gegeten. Helaas laten de koks het botvlies op de ribben zitten, zodat je een taai vies vlies hebt wat niet te eten is. Het vlees was verder goed en lekker. Ik heb ook een keer een varkens tomahawk (tomapork)gegeten. Ik weet dat je bij dit stukje vlees een vet randje kan verwachten. Echter wat bij het stukje vlees wat ik voor geschoteld kreeg was ongeveer 1 derde vet. Het vlees was verder goed. Ik heb aan de bediening door gegeven dat een vet randje prima is maar dat dit erg veel vet was. Het antwoord vanuit de kok was dat dit hoort bij de tomapork. Wat verder erg vervelend was is dat als je een speciaal biertje besteld het bij behorende glas niet gespoeld wordt. Ik kreeg zelfs een glas met een dood insect onder in het glas.
Het bedienden personeel was erg vriendelijk. Wat verder wel grappig is dat er reclame wordt gemaakt voor Jupiler met grote witte letters op de zijgevel van het restaurant gebouw. Deze letters hangen aan de zijde waar ook het afdakje is voor de animatie. Echter serveren jullie geen Jupiler.
Wat ik verder erg vervelend en erg onprofessioneel vind is dat er zogezegd boogschieten mtb tochten aangeboden worden door: RHM Buitensport. deze organisatie heb ik niet gezien. Het animatie team gaf aan dat dit er niet meer was en dat de website niet bijgewerkt is. Vandaag 14-08-2024 staat het nog steeds op de site.