Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
De camping is erg mooi gelegen en perfect voor uitstapjes naar Parijs. Personeel in receptie, campingwinkel en restaurant zijn super vriendelijk! Campingplaatsen zijn ruim genoeg. Het minpunt is het sanitair. Er zijn behoorlijk wat technische problemen met kranen, toiletten ed in het sanitair gebouw. Totaal zijn er drie gebouwen . Nr 1 was gesloten vanwege technische problemen. Nr 2 was deels gesloten. Het stinkt er naar urine en de rest. De douchestraal is zoeken, zonder met je rug tegen de muur te gaan staan en de drukknop gaat snel uit. Wc papier is meestal niet aanwezig. Een wastafel in het halletje met zeep is er niet. Je handen bleek je te kunnen wassen in het was-hokje waar je normaliter je tanden zou moeten poetsen, daar is zeep. Niet handig gemaakt . Op onze laatste dag werden we getipt door een campinggast over een derde gebouw achter het zwembad. Die is wel goed. Ook logisch ingericht . Alleen het haakje voor je handdoek/ kleding is nog vergeten aan te brengen… maar goed. Vanwege de staat van het sanitair dus 3 sterren. Met een beter onderhoud en regelmatige schoonmaak zou het van ons 5 sterren krijgen.