Lire tous les avis Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte
AVIS AUTHENTIFIÉ
Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

De camping ligt mooi gelegen en vooral als je Parijs wil bezoeken. Dichtbij het treinstation en je bent zo in hartje Parijs. Goede en makkelijke verbindingen mbt openbaar vervoer. De camping heeft prima faciliteiten, niet al te veel van verwachten, maar gewoon goed voor een paar dagen. Er is een winkel, er is een eetgelegenheid, afhaal, verwarmd zwembad en een veldje voor voetbal en tafeltennis. Persoonlijk vonden wij onze chalet 6 persoons, 3 schelpen wat minder geslaagd. We kunnen niet zeggen dat het niet schoon was, maar zo werkte verschillende verwarmingen niet waardoor het in de herfstvakantie in de ochtend echt te koud was, televisie werkte niet, tafel kon niet helemaal inegschoven worden waardoor je niet prettig met 4 personen kon zitten, hygiene dweil, bezem etc. Voor nu was het prima omdat we veel weg waren, maar als je langer zou verblijven dan zou dit echt wel beter mogen voor de sterren die de camping ook heeft en dus mag verwachten.

Par Bjorn il y a 4 mois
Expérience prouvée le 30/10/2024

Cet avis intitulé « De camping ligt mooi gelegen en vooral als je Parijs wil bezoeken. Dichtbij het treinstation en je b » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.