Avis sollicité par Custplace
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Wij hebben over het algemeen een fijn verblijf gehad. Toen wij onze caravan gingen bekijken waren er
Wij hebben over het algemeen een fijn verblijf gehad.
Toen wij onze caravan gingen bekijken waren er wel wat puntjes van kritiek. De vaatwasser was oud en versleten en verroest en waste de vaat niet schoon waardoor we alsnog moesten afwassen. We zouden een nieuwe vaatwasser krijgen maar die was niet op voorraad bij de technische dienst, net zoals de buitenverlichting die ook kapot was. Dit is gemeld bij de receptie maar hebben er verder geen actie meer op terug gezien.
Het zwembad, waar wij ook deze camping op hebben geselecteerd was een drama. Onze jongens van 11 en 14 werden constant aangesproken en uit het water gehaald, je mocht niet duiken, bommetje, springen, geen luchtbedjes in het water , beperkt aantal soorten balletjes. We mochten niet van de glijbaan als volwassene, niet eten en drinken bij je bedje, je mocht je bedje niet verplaatsen. Rondom 16:00 als iedereen lekker in zijn spel zat in het water moest iedereen er opeens uit want werd er gecontroleerd of je wel bij je handdoek lag en anders werd je handdoek weggetrokken.
Gezellig drankje of wijntje doen bij het zwembad kon ook niet dan moest je naar het terras bij de receptie wat 300m verder is, ligt buiten het zwembad. tevens niet handig om dat rond 16:00 even te doen want dat trokken ze je handdoek weg!!!!!
De camping zelf is mooi onderhouden en schoon, genoeg te doen verder voor onze kids.
Terras bij avond show was veeeeeel te klein, je moest om 19:00 al gaan zitten om om 21:30 zittend te kunnen bijwonen.
Drankje halen was daarom ook drama te weinig personeel en teveel gasten. 20 minuten in de rij voor een drankje geen uitzondering.