Lire tous les avis Camping Sandaya Soulac Plage Soulac-sur-Mer Camping Sandaya Soulac Plage Soulac-sur-Mer
AVIS AUTHENTIFIÉ
Avis sollicité par Custplace

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Soulac Plage Soulac-sur-Mer.

Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.

Camping Sandaya Soulac Plage Soulac-sur-Mer

Heerlijk verblijf gehad met onze tieners en hondjes die op het strand welkom waren en genoten van een prachtig uitzicht over de oceaan Het was een geweldige week, onze tieners hadden veel vrienden en onze hondjes mochten heerlijk op het strand lopen en in de zee zwemmen. De sfeer was heel goed. Het is geen omgeving om veel te bekijken maar de camping zelf is heerlijk en met het waanzinnige uitzicht over de oceaan is het een waar paradijs om heerlijk tot rust te komen. De eigenaar van de winkel verdient ook een compliment want wat een ontzettend aardige man is dat. Echt een plezier om daar je boodschappen te doen en heel fijn dat het bij het strand is. De kwaliteit van het restaurant is wel slecht. We hadden er 1 keer mosselen gegeten en die waren echt zo klein dat je het nauwelijks mosselen kunt noemen, een andere keer kregen we bevroren carpaccio en een zogenaamde entrecote dat echt niet de kwaliteit van een entrecote had. Dat moet echt van een hoger niveau zijn. Met ons prachtige uitzicht over de oceaan is het restaurant ook geen noodzaak want bij ons huisje was het fijner om te eten met de boodschappen uit het winkeltje met de aardige man. De strandbar is echt heel gezellig en mooi opgezet. Daar kun je heerlijk uren zitten. In de avond mag hij wel langer open blijven. Dit is wel een camping om terug te komen.

Par Deirdre il y a 4 mois
Expérience prouvée le 24/07/2025

Cet avis intitulé « Heerlijk verblijf gehad met onze tieners en hondjes genoten van een prachtig uitzicht over de oceaan » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.