Lire tous les avis Camping Sandaya Soulac Plage Soulac-sur-Mer Camping Sandaya Soulac Plage Soulac-sur-Mer
AVIS AUTHENTIFIÉ
Avis sollicité par Custplace

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Soulac Plage Soulac-sur-Mer.

Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.

Camping Sandaya Soulac Plage Soulac-sur-Mer

Lokatie van het gekozen verblijf (oceaanzicht 6 personen) was GEWELDIG!!!! Enorm genoten op die plek met direct zicht op strand en zee. Super dicht bij alle voorzieningen (beachbar, supermarkt, restaurant en animatie/ sport) terwijl wij geen geluidsoverlast van animatie oid hebben ervaren door het ruisen van de zee. Zwembad was iets verder weg gelegen maar we hadden genoeg aan de zee! Wat dat aan gaat was het verblijf een dikke tien!!

Minpunt: Schoonmaak bij aankomst was matig in onze ogen, overal nog sporen van de vorige bewoners, tas met vuile was stond er nog, en nieuw bedlinnen werd pas in de loop van de avond gebracht. Wij hadden het vermoeden dat er niet zo goed was schoongemaakt.

Daarnaast is er ten onrechte geld geïncasseerd van beddengoed voor een 4e persoon inclusief toeristenbelasting, onder het motto of ik de touristtax nog even wilde betalen. Toen ik daar een dag later voor terug ging naar de receptie werd ik in het gelijk gesteld en werd er heel kordaat een mail gestuurd naar de klantenservice met verzoek voor restitutie . Ik heb daarna helaas niks meer vernomen van de afdeling klantenservice. Na een week nog steeds niks gehoord, en nu ook nog niks gehoord... Hopelijk wordt dit nu snel afgehandeld.

Par Karin il y a 1 an
Expérience prouvée le 19/08/2024

Cet avis intitulé « Lokatie van het gekozen verblijf (oceaanzicht 6 personen) was GEWELDIG!!!! Enorm genoten op die plek » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.