Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Soulac Plage Soulac-sur-Mer.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
We hebben een heel mooi plekje tussen de bomen en aan een kleine weg toegewezen gekregen. Hier waren wij heel blij mee en het voldeed aan de >80 m2. We vonden de douchehokjes de eerste week keurig netjes, de anderhalve week erna, waren ze wat minder goed schoongemaakt en werd er minder goed het toiletpapier aangevuld. Het strand is prima, maar het strand dichter bij Soulac was prettiger, daar het niet geheel onderliep bij vloed. De informatie bij het inchecken zou ook beter kunnen door informatiefolders met openingstijden en wanneer en op welke dagen er iets op de camping is te doen.Maar al met al vinden wij dit een hele fijne camping op een mooie locatie, met een supermooi strandbarretje. Het was een fijne vakantie in een zeer vriendelijke streek.