Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Valencia.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Camping Valencia was nog volop in reorganisatie en in renovatie. Bouwwerkzaamheden, regelmatig geen water etc. De campingplaatsen op het veld achterin: schandalig dat daar al mensen geplaatst werden. Ook de ontvangst bij de receptie verliep chaotisch en gebrekkig. Het personeel is dit niet aan te rekenen, maar zij krijgen al het (negatieve) commentaar van gasten over zich heen.
De directie van Sandaya had deze camping nog niet aan moeten bieden op de site. Zij moeten zich echt beraden over het feit - nu dat zij zoveel campings overnemen - of zij nog wel de Sandaya kwaliteit kunnen garanderen. Als jarenlange trouwe gasten waren wij altijd zeer tevreden over de diensten van Sandaya en verkondigden dat ook aan familie en vrienden. Nu hebben wij onze twijfels: als groter groeien ook betekent kwaliteit inleveren?