Lire tous les avis Camping Sandaya Valencia Camping Sandaya Valencia
AVIS AUTHENTIFIÉ
Avis sollicité par Custplace

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Valencia.

Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.

Camping Sandaya Valencia

Wij (gezin met twee tieners) verbleven in de meivakantie ongeveer 10 dagen in Cottage Serenade. We hebben een heerlijke tijd gehad!
Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen bij de mooie receptie. Het personeel was ontzettend vriendelijk en sprak meerdere talen, wat erg prettig was. Het huisje zelf was schoon, fris en goed onderhouden. Extra fijn waren de twee ligbedden bij het huisje ? echt genieten in de zon!
Het park wordt duidelijk met zorg onderhouden: dagelijks zagen we medewerkers bezig met schoonmaak en groenonderhoud. Het zwembad was in deze periode wat aan de koude kant, maar dat zijn we gewend van campings in Spanje. Wel vonden we de ligbedden bij het zwembad en het huisje van hard plastic ? dat vonden wij persoonlijk iets minder comfortabel. De glijbaan was helaas niet continu open; we weten niet precies waarom.
Het restaurant op het park is sfeervol en het eten ziet er goed uit. Ook een fijne plek om een drankje te doen, zowel overdag als in de avond. De kleine campingwinkel is handig voor een paar dingen, maar we misten wel boodschappen voor het avondeten zoals vis of vlees. Supermarkten liggen gelukkig op maar 10 minuten rijden. Valencia op ongeveer 20 a 30 min dat was helemaal top.
De padelbaan is een aanrader! Deze huur je eenvoudig bij de receptie, inclusief rackets en ballen ? ideaal. Het strand (met stenen) ligt op slechts 2 minuten lopen. Het is prachtig en perfect voor een ochtend- of avondwandeling.
Wij hadden geboekt met de optie ?Keuze voor Vrijheid?, wat betekende dat we kosteloos konden wijzigen of annuleren tot een bepaald moment. Toen we per mail een wijziging wilden doorgeven, werd dit snel en soepel geregeld.
De camping oogt verzorgd, al zou er qua uitstraling nog wat verbeterd kunnen worden ? maar het lijkt erop dat ze daar volop mee bezig zijn. Let op: de ondergrond op de camping bestaat grotendeels uit grind/steentjes. Wij zaten in een huisje, maar we kunnen ons voorstellen dat dit voor kampeerders iets is om rekening mee te houden.
Onze auto konden we gemakkelijk bij het huisje parkeren ? heel handig. Wat we wél misten, was een tussentijdse vervanging van handdoeken en beddengoed tijdens ons verblijf. Dat zou een mooie aanvulling zijn op de service.
Al met al: een fijne, verzorgde camping met veel potentie en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben genoten!

Par Iloy il y a 6 mois
Expérience prouvée le 16/05/2025

Cet avis intitulé « Wij (gezin met twee tieners) verbleven in de meivakantie ongeveer 10 dagen in Cottage Serenade. We h » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.