Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Le P'tit Bois.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Het park was fantastisch, het huisje (5P) viel ons wat tegen. Park is goed verzorgd, goede service en leuk zwembad!
Het park was fantastisch, het huisje viel ons ietwat tegen. Het park is goed verzorgd, leuk zwembad, voldoende binnen te doen, speelpark leuk en groot genoeg voor het formaat van de camping. Alles op het park sloot goed aan qua formaat met het aantal bezoekers. de Receptie, het restaurant en service was erg goed, campingwinkel voldoende assortiment. Entertainment helaas alleen in het Frans en beperkt engels communicerend, voor de ouders prima maar onze kinderen spreken dat nog niet en disco met alleen franse muziek is voor hen niet te volgen. De animatie hebben we op 1 disco en schminken geen gebruik meer van gemaakt. Het huisje was netjes en compleet maar niet comfortabel. Tweepersoonsbed was erg hard, zitbank hard en onhandige losse kussens verder plastic stoelen en ligbedden. Eigenlijk niks waar je comfortable kon zitten of liggen, het woonkamertje heel krap voor 5 personen dus met slecht weer echt geen optie om binnen te blijven. Helaas geen mogelijkheid om afval te scheiden met maar één kleine 10 Liter afvalbak voor 5 personen, je krijgt bij verblijf van 2 weken ook maar 1 afvalzak voor recycling en 1 voor restafval. Wel raar als wel verwacht word je afval te scheiden (en ook normaal is om te doen).